Beursvloer voor Dromen op 8 november

vergezichtOp dinsdag 8 November 2016 organiseert MakenBewaren een beursvloer voor mensen die graag wat zouden willen in de barakken bij vliegveld Valkenburg.

Dit is het vervolg op 5 theatrale rondleidingen, die plaatsvonden bij de barakken in augustus en september dit jaar. Tijdens deze rondleidingen hoorden en zagen de mensen een stukje verleden, heden en een glimp van een mogelijke toekomst.

De beursvloer wordt georganiseerd om elkaar te ontmoeten en om een idee te krijgen wat mensen met deze barakken zouden willen. We willen deze avond ook ontdekken wie met ons gaat samenwerken om de volgende stappen te zetten richting realisatie.

Op Vliegveld Valkenburg zal een energieneutrale woonwijk komen. Voor deze nieuwe en de bestaande woonwijken willen we met het ensemble van de barakken een boegbeeld zijn, een inspiratiebron en een openbaar park. We kunnen hier laten zien hoe je niet alleen energieneutraal kunt wonen, maar ook schoon en bezield kunt werken en recreëren. De barakken kunnen een buurschap gaan vormen. Een nederzetting die gebaseerd op samenhorigheid de toekomst tegemoet treedt. Samenwerken, samenleven en samen zorg dragen voor deze mooie historische plek met monumentale barakken.

Wie wil dat ook? Wie heeft een plan? Wie droomt erover om zich hier te vestigen?

Wij leren u graag kennen. Meld u aan per email via makenbewaren@gmail.com. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.makenbewaren.nl of op facebook MakenBewaren https://www.facebook.com/makenbewaren/?ref=page_internal.